Oco, i ode mne vše nejlepší k narozeninám ať se ti daří, tvoje konstruktérské hokusy a tebou vytvořené stroje ti přinášejí hodně zábavy a radosti, ale hlavně hodně zdraví a rodinné pohody.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Na roli kde sme vybrali cibulu už bola zelina po kolená , tak som to prebehol v rámci testovania rotavatora
Prvý pokus pred troma dňami dopadol takto
Kolík čo drží koleso som zaistil hlinikovým drotom - chyba
A okrem iných radostí som si včera odbrúsil karbinou kusok ruky to je tak, keď si starý somár myslí že môže robiť bez krytu. No a keď striekala krv tak som na Shibe nechal zapnuté zapalovanie a dnes ráno mala baterka 3.7V - mám obavu, že je to pre ňo konečná
Teda, ty se snažíš, dát andělovi strážnému vydělat! Tak snad toho bylo "do třetice" a teď už to zas půjde dobře.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Oci, oci.... hlavně že jsi relativně v pořádku. Chlapi vždycky říkají.... přebytečné maso musí pryč!
Já si včera podobným způsobem dopravil baterku v autě. Ale už musela být před smrtí, protože to trvalo sotva pár hodin a zůstalo to jen nezamčené. A hodnoty máme podobné. No nic, lepší teď než v zimě někde na parkovišti.
Roman, Roman..."starý konštruktér" a takáto prúsery. Keby si tam zabudol dať nejaký kolík, tak sa nečudujem, zabúdame.... ale dať tam "hliník"
K flexe, bez krytu nikdy! Prajem skoré uzdravenie a dávaj si na seba pozor.
A čo ten kartón v tom kolese? To je čo za vychytávku?
Na Brázdu samozrejme idem, tá ruka je len škrabanec, nedošlo to ani po kosť Hliníkový drôtik tam bol preto, že to bolo jediné na čo som dočiahol ležiac pod traktorom , keď som to skladal. Na roli sa tam zavlačka vložiť nedala kvoli zavažiam, tak som tam strčil karton- ten držal kolík na mieste počas dojazdu.
No mám aj pozitívne info - stará japonská baterka v Shibe prežila vybitie až na 3.7V a dala sa oživiť. Začalo tu pršať a tak som stiahol kamarátov pod strechu
Brázda bude zaujímavá - dážď má podla predpovedí trvať do piatku a v sobotu - oračka. No uvidíme.