Foto dolozim neskor. Auto je 1,6 benzin rok 1999, najazdenych ozajstnych 207 tisic. Karoseria uplne bez hrdze, na podvozku sa uz nieco najde. Motor ide ako hodinky, toto leto dostal nove rozvody, vodnu pumpu a vsetok spotrebak (720 euro). Minuly rok pred STK dostala nove celorocne gumy, vyfuk, brzdy (700 euro aj s STK). Aktualne je auto v stave, ze staci sadnut a jazdit. Pouzival som ju aj na dialnici, netreba sa jej bat. Auto mam 14 rokov, som druhy majitel. Spotreba je podla podmienok 7,5-8,5 litra benzinu.
Nedostatky:
je to hnusne auto
Lak je vytahany od Slnka, lebo auto som nechal 10 rokov otcovi a on to ani raz nenavoskoval (vraj drahe)
Horne ulozenie tlmicov je na vymenu, ale nejak to pri jazde neotravuje, ja by som to nechal tak
Soferovo okno funguje podla teploty, ked je vonku nad 30 stupnov, tak nejde otvorit
Zadne stresne okno nedobre tesni, ked dlho prsi, tak sem tam natecie dnu. Predne stresne okno je v pohode
Interier je opotrebovany, fiaty v tej dobe pouzivali uplne hrozne plasty, tak to vnutri vyzera ako po vojne
Nefunguje vertikalne nastavenie soferovej sedacky, je to elektricke a urval sa plast na motorceku
Nejde klima, umrel kompresor
Nejaky hajzlik kedysi ukradol katalyzator, na funkci rostlinare nema vplyv.
Cena 700 euro, pevna. Stk v pripade zaujmu spravim novu